Over ons

Wij, eigenaren van MANUS, hebben sinds 2018 een huis in de Ardennen, in de gemeente Rendeux. De rust, het landschap, de bossen en de ruimte heeft ons doen besluiten ons definitief hier te vestigen.

De afgelopen jaren merkte wij op, dat er veel behoefte is aan ondersteuning bij de verhuur van tweede woningen. Voor met name mensen uit Vlaanderen of Nederland, die geïnvesteerd hebben in een mooie woning in de Ardennen, is het vaak lastig om op meerdere plekken tegelijk te zijn.

MANUS voorziet in de behoefte om controle te houden over uw tweede woning. Een beter rendement door verdere professionalisering rondom de verhuur van uw woning, is voor zowel u als ook voor MANUS een doelstelling.

Ontzorgen is ons motto! U houdt altijd zelf de volledige controle! Wij nemen u de lasten uit handen en informeren u frequent omtrent de voortgang en status.

Wij staan voor flexibiliteit, service, snelheid en kwaliteit. Een echt ‘Manusje van alles’. MANUS is een klein bedrijf waar u persoonlijke afspraken mee kunt maken. Geen kantoor, geen overhead, geen doorverbind secretaresse. Eerlijke tarieven. Een rechtstreeks en direct contact met MANUS. We staan voor wat we doen en doen waarvoor we staan!

Ons werkgebied richt zich met name op de gebieden rond Rendeux, Hotton, Érezée, Marche en Famenne en La Roche en Ardenne.